Onze bio-ethanol haarden

Cocoon Fires bio-ethanolhaarden

Cocoon Fires produceert een indrukwekkend assortiment aan haarden en producten die niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer stijlvol zijn. Onze haarden laten zien dat functionaliteit en elegantie goed gecombineerd kunnen worden. Iedere haard voegt op zijn manier iets extra’s toe aan een ruimte.

 Vanaf €2.656

 Vanaf €2.656

Vanaf €2.535

Vanaf €2.535

Veelzijdig

Haal het maximale uit uw interieur met de stijlvolle kant-en-klare oplossingen

Cocoon Fires biedt een complete oplossing voor inbouw- en wandmontage. Dezelfde brander voor prachtige volle vlammen is geïntegreerd in een complete en stijlvolle ombouw.

De veelzijdige Cocoon haarden zijn gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor creëert u in elke ruimte de gewenste sfeer. Zelfs buiten want dankzij de speciale afwerking met Marine Grade Coating zijn de haarden bestand tegen weersinvloeden.

Cocoon Fires Vellum Zwart Bio-ethanol wandhaard

onze Collectie

Adem luxe en sfeer

De stijlvolle haarden van Cocoon Fires biedt vele mogelijkheden. De haarden zijn ontworpen met oog voor detail en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zodat ze perfect aansluiten bij diverse interieurstijlen.

Of u nu een vrijstaande of een hangende haard zoekt, u kunt terecht bij de moderne haarden van Cocoon Fires. De haarden ademen een luxe sfeer.

Innovatie

Nieuwe brander van Cocoon Fires

De nieuwe 2.0 brander van Cocoon Fires beschikt naast de unieke standaard eigenschappen nu ook over een zuinigere verbranding met een hogere prestatie. Daarnaast heeft de brander nu ook een strakker uiterlijk, omdat de brander in het omhulsel is verwerkt. U kunt eenvoudig de brander openen en deze vullen met de bio-ethanol brandstof. U heeft hiervoor geen rookgasafvoer nodig omdat de brandstof volledig verbrand in de milieuvriendelijke brander. Geniet van echt vuur zonder rook.

Cocoon Fires Aeris

Uw project

Ideaal voor professionele projecten

De moderne en luxe Cocoon haarden zijn ideaal voor woningen en commerciële ruimtes zoals hotels en restaurants.

Bent u een hotel- of restauranteigenaar, een interieurarchitect of winkeleigenaar en wilt u indruk maken met een ruimte dat sfeer ademt? Dan zijn de haarden van Cocoon Fires perfect voor uw project. 

Cocoon Fires Aeris RVS hangende Bio-ethanol haard

Kenniscentrum

Ontdek meer over de bio-ethanolhaarden van Cocoon Fires

Bezoek ons kenniscentrum en leer alles over de bio-ethanolhaarden van Cocoon Fires

cocoon fires vellum

Kenniscentrum

Hoe het werkt

Cocoon fires Vellum

Kenniscentrum

Hoe vul je een bio-ethanol haard bij?

Kenniscentrum

Wat zijn de voor- en nadelen van Bio-ethanol